Sök på webbplatsen:
MENY
Sök på webbplatsen:
UNDERMENY

Byggarbetsplatser

Citybanan

Citybanan

När stålboxarna som formar Citybanans tunnel i Stockholm transporterades från Estland till Sverige kallades Grindex pumpar in för att göra ett rejält pumparbete. De placerades i en pråm, som sänktes och lyftes för att kunna transporteras genom slussarna i Södertälje och in i Stockholm. Från Estland till stockholm Citybanan är en ny, sex kilometer lång järnväg som länkar södra delen av Stockholm med den norra. Delar...

Läs mer
Oden

Oden

I Stockholm finns mängder av byggprojekt. En faktor som avgör att 3 000 nya bostäder ska kunna byggas om några år är sju dränkbara länspumpar som står långt ner i urberget under södra Stockholm. De håller projektet "Kraftledningstunnel Skanstull-Solberga" torrt.

Läs mer
Stockholm

Stockholm

Med en area på cirka 15,000m2 att hålla vattentorrt i 2,5 år under ett rivningsarbete, sprängning, utjämning samt byggande, vände sig byggjätten Skanska till Grindex för hjälp med avvattning.Projektet, som anses vara en miljövänlig byggarbetsplats, är en del av en förnyelseprocess som pågår i Kungsholmen i Stockholm.   Den gröna vägen till förnyelse Kommersiella kontorslokaler har bästa lokalis...

Läs mer
Boshporus highway

Boshporus highway

Once again Grindex pumps have been chosen to keep one of the world’s most advanced tunnelling projects dry. The Eurasi Tunnel, which will stretch 5.4 km and connect Europe and Asia in Istanbul, will take 55 months to complete.
 

Läs mer
Ådalsbanan

Ådalsbanan

Ådalsbanan är ett av Banverkets största enskilda projekt och omfattar investeringar på 6,6 miljarder längs en sträcka av 13 mil mellan Sundsvall och anslutningen till Botniabanan. Allt ska vara klart under 2011.

Läs mer
- Tillbaka till toppen -